.

.

neděle 14. září 2014

EOS lip balm

Ahoj všichni!
Po delší době přidávám článek, protože jsem nestíhala a nenašel se čas. Ale teď bych vám chtěla napsat něco o "eos trendu". Určitě jste o tom už něco slyšeli a jestli ne, tak nepřestávejte číst.

Poprvé jsem o tom slyšela asi před půl rokem a moc mě to nelákalo, prostě jsem si říkala, že to jsou malá drahá vajíčka, ale před měsícem jsem se na to mrkla trochu detailněji a objednala to. Vybrala jsem 3 (když už, tak ne přece jeden) a našla jsem stránku, kde je měli nejlevnější (tady).
Objednala jsem:

  • Honeysuckle Honeydew- meloun
  • Strawberry Sorbet- jahoda
  • Sweet Mint- sladká máta

Jahodu jsem dala kamarádce a meloun si hned rozbalila. Mátu jsem ještě nevyzkoušela a přemýšlím, že ji taky věnuju. 

Jsou to 100% přírodní a 95% organické balzámy, alespoň to píšou, takže předpokládám, že v nich není hodně chemie atd. Nemyslím si, že by to byl nějaký extra super zázrak, ale rozhodně nejsou špatné. Vydrží celkem dlouho a mají i fajn příchuť ne, nejím je :D. Jen je škoda, že nejsou dostupné normálně v obchodech, takže cena se zvedá už jen tou dopravou z USA.






Moc se mi líbí vzhled, protože jsou jako kdyby "pogumované" a dobře se drží v ruce. Meloun používám už měsíc a to docela často a pořád nejde moc vidět nějaká ubývající změna. Takže doufám, že mi vydrží ještě hodně dlouho.

Dorazily mi bez problémů a včas (asi tak do 3 pracovních dní). E-mailem mě informovali asi 4x, kdy přijali mou nabídku, odeslali zboží a tak, takže jsem věděla, kdy balíček dorazí. 

Názor na balzámy eos mám určitě kladný, ale že by se za tu cenu nedaly pořídit i kvalitnější výrobky nemůžu říct, prostě je to značka, za kterou se platí. A co vy, máte s eos nějaké zkušenosti? Jestli ano, tak jaký máte na tento výrobek názor?

12 komentářů:

  1. I've wondered how these were. Glad to have your thoughts. Thanks for stopping by my blog!

    xo, Amy Ann
    The Real Arnolds

    OdpovědětVymazat
  2. Eos jsem zatím nezkoušela a nevím, líbí se mi balení, ale že by mě extra lákal to moc ne :). I když jsem zvědavá, jak dlouho Ti vydrží, protože jsem se spíš bála, že jak je to vajíčko malé, že by se to hned vypotřebovalo :)
    http://veru-life.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. já jsem o nich četla už hodně na různých blogách, ale ne nikdy detailněji...takže jsem spíš věděla že existují, ale nevěděla jsem o co tu běží ! ale děkuju, že jsi to takhle přiblížila !!!

    OdpovědětVymazat
  4. Vzhledově je to strašně roztomilé :) Ale jinak jde móda Eos balzámu trochu mimo mě :)

    http://recenzekamsepodivas.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Vyzerá to uplne super, uz dlho nad tym rozmyslam, ale neajk sa k tomu nemam stále.

    OdpovědětVymazat
  6. Už jsem o eos četla, ale objednávky z USA jsou podle mě zbytečně složité, když ho můžu nahradit klasikou od Neutrogeny nebo tak :-) Každopádně melounem bych se asi taky nechala zlákat a jestli jsou pogumované, tak palec nahoru :-)

    OdpovědětVymazat
  7. O tomhle balzámu jsem četla tuny recenzí, ale neměla ho ještě šanci vyzkoušet. Jak si řekla, značka za kteroi se platí. Modle mě je to obyčejný balzám v neobyčejném balení. Třeba se můj postoj po vyzkoušení změní.
    Zajímavý článek!

    OdpovědětVymazat
  8. First things first. Welcome to the world of beauty and fashion bloggers. Nice to meet you Eva. Great post and good review. Would you like to follow each other on GFC? Please let me know on my blog so I can follow back. Thank you.
    xox
    Lenya
    FashionDreams&Lifestyle

    OdpovědětVymazat
  9. EOS si už strašně dlouho chci objednat, slyším všude tolik chvály!
    http://sugar--spice--nice.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  10. O EOS som už tiež počula, ale ešte som nemala možnosť ho vyskúšať.

    OdpovědětVymazat
  11. Já osobně žádný nemám,ale kámoška ano,jahodový,takže jsem ho vyzkoušela od ní. Zaujala mě krásná vůně,líbí se mi ten neobyčejný a zajímavý tvar a vzhled. Má také stejný nebo podobný krém na ruce,tím jsem nadšená ještě víc :).

    OdpovědětVymazat

Děkuji moc za pozitivní i negativní komentáře. Pěkný zbytek dne :)