.

.

neděle 31. srpna 2014

AHOJ, HI, HOLA!


Ahoj všichni! Chtěla bych vás přivítat na mé stránce a doufám, že se vám tu bude časem, až to více rozjedu, líbit. Během posledních dní jsem si prohlédla docela dost blogů, a tak jsem se také konečně rozhodla psát si svůj vlastní. Jak jste se již mohli dočíst, jmenuji se Eva a tato stránka bude zaměřena na mě, můj život a věci, které mám ráda.

V nejbližších dnech se můžete těšit na nový příspěvek- protože nám končí prázdniny a zítra začíná škola, popřípadě končí dovolená a nastupujete znovu do práce. A tak bych byla ráda, kdyby toto tady nebyla vaše poslední návštěva. Užívejte si poslední chvíle prázdnin a brzy se ozvu!

12 komentářů:

  1. Přeji hodně štěstí do nového začátku ♥!
    Glamour and beauty

    OdpovědětVymazat
  2. taky přeju hodně štěstí :) já jsem měla ted poslední pulrok blog jen pozastavený, z důvodu, že se nemám žádný pořádný foták.. ale začalo mi to chybět:) takže nějak fotky s blbou kvalitou přetrpím a časem to napravím :) hned tě začnu sledovat, tak věřím, že mě to potom nezklame :) hodně štěstííí

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, já taky nemám nějaký extra kvalitní foťák, ale řekla bych, že to zatím stačí :) Jinak jsem ráda, že se občas mrkneš, alespoň si články nebudu psát sama pro sebe

      Vymazat
  3. I já se přidávám a přeji hodně štěstí! :) Budu se těšit na další články. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Super :) Tak ať se Ti daří
    veru-life.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Hodně štěstí v blogovém světě, pokud bys měla zájem, můžeš se stát mým pravidelným čtenářem :) A já se stanu ráda tvým až se ti to tu trochu rozjede :)

    http://recenzekamsepodivas.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Takový typy blogů (o autorkách) mám hrozně ráda!:-)
    Tak ti přeju, aby se ti tady líbilo a blogti dělal radost

    OdpovědětVymazat
  7. Vítej a přeji hodně štěstí v blogovém světě :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Welcome to the world of blogger Eva. Nice to meet you. I wish you good luck and success. If you would like to follow each other on GFC please let me know on my blog so I can follow back. Thank you.
    Happy Friday
    xox
    Lenya
    FashionDreams&Lifestyle

    OdpovědětVymazat

Děkuji moc za pozitivní i negativní komentáře. Pěkný zbytek dne :)